MediYoga, YinYoga och Mindfulness

VÄLKOMMEN på en yogaresa till Kroatien, Losjin, Hälsans ö!

Årets tema är medkänsla, vänlighet, omsorg, värme och tillit.

Kanske en resa för dig som längtar efter att släppa din vardag och få fokusera på dig själv.

Yoga och meditation leder oss till ökad harmoni, energi, närvaro, lugn och en nyvunnen kunskap om oss själva. En totalupplevelse för kroppen, sinnet och själen i en vilsam vacker miljö med sol och uppfriskande bad! Du kommer att få prova på Medicinsk Yoga, Mindfulness och YinYoga.

Yogapassen innehåller medveten andning, yogaövningar, avslappning samt meditation. Passen är lugna och inkännande och passar alla åldrar. Alla är vi olika men alla kan yoga och meditera! Yoga handlar varken om duktighet, prestation eller perfektion. Övningarna anpassas efter din förmåga och dagsform. Yogaklasserna hålls antingen på terrassen vid havet och vid dåligt väder inomhus! 

Du erbjuds två tillfällen godnatt yoga vid havet.

Min önskan är att ge dig redskap/övningar som du kan använda var du än befinner dig. Förhoppningen är att du kommer hem välmående och fylld av inspiration att fortsätta med yoga i vardagen!

 Några refelktioner på vägen: I vår vardag, i våra relationer, i vårt liv möter vi ständigt nya utmaningar. Det är lätt att dras med i tempot, stressen och att ständigt prestera. Här får du möjlighet att sakta ner, stanna upp, släppa på prestationskrav, muskelspänningar samt lyssna både på kropp, sinne och känslor och hitta det du behöver för att må bra.

 Jag ser fram emot att få inspirera dig i en fantastisk miljö!

DATUM: 28 maj - 4 juni 2019

PRIS: 11.740 kr inkl. flyg, transfer, fyrstjärnigt hotell vid havet, del i dubbelrum med halvpension. Två yogapass samt ett pass för reflektion varje dag.

 På hotellet finns AC, trådlöst internet. Du får tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock. 

FRÅGOR om yogakursen.

KONTAKTA: anne.brolin.birath@telia.com

FRÅGOR om flygresa, transfer, hotell.

KONTAKTA:  TRAVEA    Tel: 031-47 05 80

 BOKA in dig på resan: http://www.travea.se/mediyoga 

 

 VÄLKOMMEN!!