Om mig

Jag heter Anne och är utbildad fysioterapeut/sjukgymnast, lärare, MediYoga-terapeut och MIMY-instruktör.

När jag första gången provade MediYoga kände jag ”kärlek vid första ögonkastet”!  Jag kände mig direkt hemma i denna form av yoga. En yoga som ser till hela människan; kroppen, själen och tankarna.

Yoga handlar om att öka medvetenheten, göra mer medvetna val, komma till insikt, hitta  inre kraft och  balans i livet.

I hjärtat av Linnéstaden i Göteborg har jag en kroppsateljé, där jag erbjuder MediYoga- och MIMY-kurser.

Mina grupper är små för att kunna möta och stödja individuella behov, högst 9 deltagare. Jag brinner för att ge dig verktyg så att du får möjlighet att utvecklas genom yogans hjälp, att lära dig att leva i nuet, lyssna inåt och hitta din balans i vardagen. Du får med dig flera redskap för att kunna arbeta vidare på egen hand, känna dig mer hel

Efter passet bjuder jag på te, erbjuder möjlighet till samtal, reflektioner och inspiration! Allt är välkommet smått som stort, svårt som lätt, mörkt som ljust!

Jag har även större yogaklasser på MediYoga Institutet i Göteborg.

Var du än befinner dig på din resa i livet så är du välkommen till mina kurser. Du kan vara nybörjare eller van yogautövare och din ålder spelar ingen roll. Jag hoppas att du inspireras och vill väva in yogan i ditt liv!

ALLA kan göra yoga! Anmäl dig nu på en kurs!

VÄLKOMMEN!

Anne Brolin Birat